Ik ben Corry van Doorn, piano pedagoge en eigenaar van Muziekstudio Piënzo. Dit doe ik al 25 jaar met veel enthousiasme: Ik vind het heel bijzonder om het unieke van iedere leerling te ontwikkelen, of ze nu oud of jong zijn.

In Zwolle heb ik piano gestudeerd aan het conservatorium bij Rudy de Heus. Na en tijdens mijn studie ontdekte ik hoe leuk lesgeven is. Ook het samen musiceren deed en doe ik met veel plezier.

In de eerste jaren was ik verbonden aan de muziekschool in Deventer. In Zoetermeer was ik als pianodocent verbonden aan het CKC te Zoetermeer. Tegenwoordig geef ik nog regelmatig muziek- en keyboard-workshops aan het CKC.

Ook was ik groepsleerkracht van de Prinses Amaliaschool in Zoetermeer. Dit heb ik met veel plezier gedaan en veel van mijn onderwijservaring kan ik gebruiken in de Algemeen Muzikaal Vormende lessen en het lesgeven aan kinderen die speciale aandacht nodig hebben. U kunt hierbij denken aan kinderen met hoogbegaafdheid, autisme, ADHD of dyslexie of een andere fysieke beperking.